media

Bytdators VD tror att de nya GreeniX-paketen kommer bli en succé under Black Friday

Snart är det dags för Black Friday 2020 och många kunder ser fram emot att fynda bland våra erbjudanden. Black Friday firas i år fredagen den 27/11 och Bytdator har varit medverkande och firat Black Friday sedan 2015, så i år blir det sjätte gången i rad!

Vilka är dina förväntningar på Black Friday?

Bytdators VD Mikko Veijola tror att Bytdators nya begagnade GreeniX-gaming dator paket kommer att bli en succé under Black Friday.
- Speldatorpaketet innehåller allt du behöver för gaming, så det är en smart och enkel lösning för nya spelare eller till och med som en julklapp för barn, säger VD Mikko Veijola.
- Om du inte har så mycket erfarenhet eller kunskap om speldatorer så kan det vara svårt att köpa en speldator. Det färdiga speldatorpaketet är enkelt att starta med och därför är det även en utmärkt presentidé, fortsätter han.


GreeniX-speldatorpaket finns i tre olika nivåer, Brons-, Silver- och guldnivå. Förutom datorn ingår det också spelskärm, speltangentbord, spelmus och trådlöst WLAN-adapter i spelpaketen. Du kommer att hitta Black Friday specialpriserna för paketen på Black Friday sidan.


I likhet med tidigare år erbjuder vi rabatt på alla produkter men vi har även specialerbjudanden!
Du kan läsa mer om det här årets specialerbjudanden här