• Ett prisvärt och grönt val
 • Företagsdatorer i hög kvalitet som håller under hela studietiden
 • Innehar alla grundläggande program som krävs för smidiga studier
 • Omedelbart redo att användas med Windows 10 och SSD-hårddisk
 • Tunna och lätta att bära
 • Fungerar även bra för användning på fritiden
Se alla våra modeller >>
 • Kraftfulla processorer och separata grafikkort
 • Passar bra till mer krävande program som 3D-applikationer och bild/videoredigering program
 • Omedelbart redo att användas med installerat Windows 10 och SSD-hårddisk
Se alla våra modeller >>
 • Ett prisvärt och hållbart alternativ, datorer som håller under hela studietiden
 • Uppfyller alla krav för gymnasiet
 • Genom att köpa en begagnad dator så sparar du på naturresurer
 • Omedelbart redo att användas med installerad Windows 10 och SSD-hårddisk
 • Tunna och mobila
 • Fungerar även bra för användning på fritiden
Se alla våra modeller >>

Prenumerera på Bytdators nyhetsbrev och bli först med att få information om nya produkter, erbjudanden och evenemang!

Du kommer också att få en 5% rabattkod* per e-post!

*Rabattkod gäller normal priser

Prenumerera på Bytdators nyhetsbrev och bli först med att få information om nya produkter, erbjudanden och evenemang!

Du kommer också att få en 5% rabattkod* per e-post!

*Rabattkod gäller normal priser

Välj vilka nyhetsbrev du vill prenumerera på:
* Obligatoriskt fält

När du anmäler dig till nyhetsbrevet så accepterar du samtidigt vår Integritetspolicy.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Begagnade datorer för studenter

I Bytdators webbutik hittar du högkvalitativa och renoverade bärbara skoldatorer som passar utmärkt för ett aktivt och krävande studentliv. I vårt utbud av studentdatorer har vi har valt ut de bästa professionella datorerna från Dell, HP, Fujitsu och Lenovo som fungerar perfekt för både för studier och fritid. De bärbara datorer vi rekommenderar här gäller för studier där du inte behöver använda mer krävande program. Alla laptops i den här kategorin väger mindre än 2 kg för att de ska va lätta att bära med sig mellan skolan och hemmet varje dag. En dator för mer krävande studier (https://bytdator.se/begagnade-barbara/begagnade-barbara-kraftfulla-modeller), som till exempel för ingenjör studier och vid tekniska ämnen är ofta tyngre och större.

Alla studielaptops hos oss har en höghastighets SSD-hårddisk vilket gör att datorn är mer tålig och laddar snabbare. De har också tillräckligt med RAM (8GB) för att fungera smidigt och effektivt. Om du behöver mer minne eller lagringsutrymme så kan du enkelt lägga till det från tillbehörsmenyn. De datorer vi valt ut för studenter har också ett batteri som håller i minst 180 minuter.

Bytdators studentdatorer har många olika anslutningar och kan enkelt anslutas till olika tillbehör. Detta är särskilt viktigt för elever på gymnasiet eftersom att dom behöver ha tillräckligt med USB-anslutningar, LAN och uttag till hörlurar.


Cirkulär affärsmodell

Att köpa en begagnad och rekonditionerad dator är ett smart val för framtiden. Du får en högkvalitativ och billig dator som håller länge samtidigt som du sparar på naturresurser och bidrar till en grönare värld. Att köpa återanvända IT-produkter ger även alltid mer för pengarna och eftersom att datorerna är byggda för företag så är de designade med komponenter som håller en högre kvalitet och har en högre grundprestanda jämfört med konsumentmodeller.

Företagsdatorer testas noggrant så att de är hållbara så länge de behövs, vilket vanligtvis är +10 år. Vi eftersträvar att använda en produkt så länge som möjligt och även återanvända så mycket som möjligt. Den cirkulära ekonomin handlar i huvudsak om att spara på naturresurser på ett lönsamt sätt och fungerar för båda parter involverade. Alltså sparar både företag och kunder pengar på en cirkulär affärsmodell.


Enkelt att betala

Vi erbjuder delbetalning och faktura med Afterpay, direktbetalning och Paypal. Alla datorer har 12 månaders garanti, öppet köp, fri frakt och support. Dessutom ingår Windows 10 Home eller Pro och 3 månaders gratis F-Secure antivirus. Företag och organisationer kan köpa ett större antal datorer från oss, läs mer om vår företagsförsäljning.