Välj hur du tar emot ditt paket

Du kan välja att få din beställning med antingen PostNord eller DHL ombud.


POSTNORD MyPack 0 kr

Med Postnord Mypack får du smidigt ditt paket levererat till det serviceställe du väljer i kassan. Vi erbjuder billig frakt på leverans med PostNord. Leveranstiden är vanligtvis 3-5 arbetsdagar.


POSTNORD MyPack Home 250 kr

PostNord MyPack Home är en hemleveransmetod för privatkunder. Du får en avisering via sms, e-post eller mobilapplikation dagen före första möjliga leveranstid. Du får också en länk där du kan välja leveranstid. Leveranstiden är vanligtvis 3-5 arbetsdagar.


POSTNORD Parcel 200 / 250 kr

PostNord Parcel är en dörr till dörr leveransmetod för företagskunder, organisationer och föreningar. Om du har ett giltigt momsregistreringsnummer är priset 200 kr och 250 kr för andra (200 kr + 25 % moms). Leveranstiden är vanligtvis 3-5 arbetsdagar.


Bring 0 kr

Med Bring får du smidigt ditt paket levererat till det serviceställe du väljer i kassan. Vi erbjuder fri frakt på leverans med Bring. Leveranstiden är vanligtvis 3-5 arbetsdagar.


Betalningsmetoder


Payson all in one

Kortbetalning
Du kan välja att betala med betal kort som Visa och Mastercard.

Direktbetalning
Säker bankbetalning med Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd och Swedbank.

Swish
För att betala via Swish behöver du ha Swish-appen och Mobilt BankID installerat på din enhet. Observera att Swish debiteras direkt vid köptillfället.

PaysonFaktura och PaysonDelbetalning för företag
Betalsättet ”PaysonFaktura” och "PaysonDelbetala" är tillgängliga för företagskunder.

Om PaysonFaktura
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Information om pantsättning
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.


AVARDA FAKTURA OCH DELBETALNING FÖR PRIVATPERSONER

Vi erbjuder faktura och delbetalning med konto i samarbete med betalpartner Avarda, en del av TF Bank.

Vid köptillfället görs en sedvanlig kreditbedömning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få hem en kopia av kreditupplysningen per post och/eller digitalt. Kreditgivare är Avarda, en del av TF Bank. Fullständiga villkor för faktura, delbetalning och konto ser du i kassan innan du genomför köpet men här är även länkar till, Avardas kreditvillkor samt Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.

Faktura för privatpersoner
Fakturan skickas till dig per e-post

Vi erbjuder en 30 dagars faktura (0 kr i administrationsavgift)
Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60 kr.

Du kan välja att betala hela fakturabeloppet på en gång eller senare ansöka om att dela upp betalningen i mindre delar, då läggs ditt köp över på ett Konto. Det lägsta beloppet att delbetala står angivet på fakturan.

Betala i din egen takt (privatpersoner)
Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 35 kr. Med delbetalning ges möjlighet att betala i egen takt i upp till 36 månader.

Kreditbelopp om 10 000 kr. Konto 12 mån á 961,00 kr. Effektiva årsränta 30,79 %. Total kreditkostnad 1 530,00 kr. Totalt belopp att betala 11 530,00 kr. Administrationsavgift på 35,00 kr är inkluderad i månadsbeloppet.


Förskottsbetalning för företag

Vi skickar betalningsuppgifter till ditt mail med orderbekräftelsen. Kvittot skickas i samband med leverans av produkter.

Produkten kommer att levereras efter vi har fått betalningen. Observera att det kan ta 1-2 bankdagar. Som ett resultat kan leveranstiden vara 3-5 arbetsdagar. Var vänlig och skicka inte bankkvitto till oss eftersom det inte accepteras som betalningsbevis. Avgift 80 kr.


Faktura för företag

Betalningsperiod är 14 dagar netto. Fakturabetalning kräver en godkänd kreditbeslut. Avgift 80 kr.


PAYPAL

Du kan välja att betala med Paypal. Paypal är ett e-handelsföretag som erbjuder tjänster för betalningar. Du kan betala med Paypal antingen genom internet eller via en smartphone.