Välj hur du tar emot ditt paket

Du kan välja att få din beställning med antingen PostNord eller DHL ombud.


POSTNORD MyPack

Med Postnord Mypack får du smidigt ditt paket levererat till det serviceställe du väljer i kassan. Vi erbjuder fri frakt på leverans med PostNord. Leveranstiden är vanligtvis 3-5 arbetsdagar.

Läs om Coronavirusets möjliga påverkningar av leveranserna direkt på PostNords hemsida.


DHL Parcel Connect

Med DHL Parcel Connect kan du ta emot din leverans från närmaste DHL-ombud. Du kan se ditt närmaste DHL ombud "här". Leverans med DHL kostar ingenting och leveranstiden är vanligtvis 3-5 arbetsdagar.

Läs om Coronavirusets möjliga påverkningar av leveranserna direkt på DHLs hemsida .


Betalningsmetoder


Payson all in one

Kortbetalning
Du kan välja att betala med betal kort som Visa och Mastercard.
Direktbetalning
Säker bankbetalning med Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank och Danskebank.


AFTERPAY

AFTERPAY DELBETALNING

I samarbete med AfterPay erbjuder vi delbetalning för ditt köp. Afterpay är tillgänglig för privatkunder. Du kan läsa mer om detta och fullständiga villkor här.

AFTERPAY FAKTURA

I samarbete med AfterPay erbjuder vi faktura. Betalningstid är 14 dagar. Afterpay är tillgänglig för privatkunder. För att kunna betala med faktura så måste du vara över 18 år gammal och ha ett Svenskt personnummer. Utöver detta så kan du inte ha några betalningsanmärkningar och din officiella adress får inte vara till Poste restante. Du kan läsa de fullständiga villkoren här.


PAYPAL

Du kan välja att betala med Paypal. Paypal är ett e-handelsföretag som erbjuder tjänster för betalningar. Du kan betala med Paypal antingen genom internet eller via en smartphone.