Garanti

Datorer som säljs av Bytdator.se är företagsdatorer som har huvudsakligen använts 2-3 år. 

Vår garanti för begagnade produkter är 12 månader, förutom batterier som har 3 månaders garanti. Bytdator.se säljer också nya produkter som kan ha längre garanti än 12 månader (tillvärkarens garanti). Läs mer om köpvillkor här

Om det finns ett fel i produkten har kunden rätt at få kompensation. Vi kommer först och främst att fixa felet eller att ersätta produkten. Som en sekundär alternativ kan vi sänka priset. Avbryta en överenskommelse är det sista alternativet.


Ta säkerhetskopior av all viktig och personlig information innan du skickar den till tjänst. Även om fel inte är relaterad till hårddisken, är Taitonetti inte ansvarig för förlorade program eller information.
Innan du levererar din produkt för garantiservice, kontakta Bytdator.se (Taitonetti Oy´s) serviceavdelning telefon +358449747997 eller E-post: [email protected]. För garantiservice kan produkten levereras till Taitonetti Oy butik, Krouvintie 5, 90400 Uleåborg, eller produkterna kan returneras (försiktigt förpackad) gratis som en kundretur.