Högkvalitativa och gröna datorer
- ett smart val för utbildningsinstitutioner!

Gratis utbildning och en ökad användning av IT har skapat nya utmaningar för skolans IT-inköp. I motsats till vad många tror så måste inte en skola införskaffa nya datorer, därför är begagnade proffsdatorer ett utmärkt alternativ. Både miljön och er ekonomi kommer att tacka er!


Behöver din utbildningsinstitution studentdatorer? Skicka en förfrågan till Bytdator.se

Begagnade proffsdatorer från Bytdator.se
- ett smart alternativ till nya datorer

  • Datorer i företagskvalitet som är lite använda sedan tidigare
  • Nya datorer kostar oftast tiotusentals kronor
  • Datorerna fungerar bra till gymnasiestudenter och andra studenter
  • Vår sakkunniga kundtjänst hjälper dig vid problem
  • Direkt redo att användas
  • 12 månaders garanti med tillval att lägga till ännu längre garanti om så önskas
  • Möjlighet att sälja tillbaka datorn till oss efter användning Läs mer om vår inköpstjänst

Allt du behöver för din utbildningsverksamhet!

Vi erbjuder inte bara bärbara datorer utan även stationära datorer, skärmar, dockningsstationer och alla andra tillbehör som utbildningsinstitutioner kan tänkas behöva. Alla våra produkter syns inte heller i webbutiken.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?

En nöjd kund är viktigt för oss. Responsen som vi samlar in via Trustpilot visar att nöjda kunder är något vi har lyckats med.

Bra butik! Har köpt över 40st datorer ifrån Bytdator och det har aldrig varit något problem med någon av dessa. Alla startar alltid upp direkt efter leverans och man kan börja använda de direkt.

Christoffer

Omdömen från Trustpilot

5 plus rakt igenom. Grym service. Lätt att beställa. Snabb leverans. Dessutom med en produkt som överträffade mina förväntningar.

Christian

Omdömen från Trustpilot

Mycket bra service och smidig kommunikation. Service som går på garanti under ett helt år, enkelt att skicka in datorn och få den fixad. Trevlig personal. Bra och tystgående dator, bra komponenter. Rekommenderas varmt!

Ann-Cathrine

Omdömen från Trustpilot

Pålitligt och anpassat

Du får din dator förinstallerad. Vi gör också de hårdvaru-, BIOS- och programvara ändringar som du önskar för att göra inköpsprocessen så enkel som möjligt. De datorer som vi säljer är i företagsklass så de är extra hållbara och pålitliga. Därför kan vi även erbjuda en extra garanti som tillval som gäller under produktens hela livslängd.

Att köpa en begagnad dator är en miljöhandling

Varje enskild produktion av en ny vara förbrukar råvaror från naturen, vatten och luft. Att köpa begagnade produkter sparar därför på viktiga naturresurser.

Bytdator.se utvecklar ständigt sin verksamhet i en mer ekologisk riktning, eftersom att den ohållbara konsumtionen av naturresurser är globala miljöproblem. I Bytdators webbutik kan du se hur mycket råvaror och koldioxid varje enskild begagnad dator sparar när du köper den specifika datorn istället för en ny. Beräkningen är baserad på den uppskattade mängden naturresurser som förbrukats för att producera motsvarande ny produkt och alla beräkningar är gjorda av ett ideellt återvinningscenter. Genom att köpa en begagnad dator bidrar du till en hållbar cirkulär ekonomi och ett mer miljövänligt samhälle.

VÅR FÖRETAGSSSÄLJARE HJÄLPER DIG ATT HITTA LÄMPLIGA HÅRDVARULÖSNINGAR

Ring vår säljare

0760-27 89 22

[email protected]

Harri Hatunen, Företagssäljare

Ett riskfritt val

Alla begagnade datorer och skärmar har ett års garanti. Business Outlet produkter har ännu längre garanti. Om produkten har en skada som täcks av garantin så tar vi hand om garanti ärendet snabbt och utan extra kostnad. Vår kundtjänst betjänar våra kunder med datorrelaterade problem på vardagar.

AA-kreditvärdighet

Ett företag du kan lita på

Bytdator.se tillhör tillsammans med Taitonetti.fi AA-kreditkategorin. Betyget innebär att Bytdator.se är ett säkert och ansvarsfullt företag som levererar hög kvalitet på tjänster och produkter.