Kan begagnat vara så här bra?

Begagnade datorer är ett kostnadseffektivt alternativ för ditt företag. Du får en högkvalitativ dator som är lite använd sedan tidigare för upp till en tredjedel av priset av en ny dator. När du väl upplevt våra proffsdatorer (även kallade företagsdatorer, business-datorer) kommer du inte vilja gå tillbaka till konsumentmodeller.

Grönare datorer för grönare företag

Att tillverka en dator förbrukar hundratals kilo värdefulla resurser, därför bör de datorer som redan produceras användas så länge som möjligt. Datorer från Bytdator.se har tidigare använts av företag i leasingavtal i 2-3 år och har fortfarande en lång livslängd framför sig. Helsingfors återvinningscentrum (Kierrätyskeskus) har beräknat att Bytdator.se och den finska motsvarigheten Taitonetti.fi sparade 12 000 000 kilo naturresurser år 2020 genom att våra kunder köpte en begagnad dator istället för en ny.

Vad säger kunderna om oss?

En nöjd kund är viktigt för oss. Responsen som vi samlar in via Trustpilot visar att nöjda kunder är något vi har lyckats med.

Bra butik! Har köpt över 40st datorer ifrån Bytdator och det har aldrig varit något problem med någon av dessa. Alla startar alltid upp direkt efter leverans och man kan börja använda de direkt.

Christoffer

Omdömen från Trustpilot

5 plus rakt igenom. Grym service. Lätt att beställa. Snabb leverans. Dessutom med en produkt som överträffade mina förväntningar.

Christian

Omdömen från Trustpilot

Mycket bra service och smidig kommunikation. Service som går på garanti under ett helt år, enkelt att skicka in datorn och få den fixad. Trevlig personal. Bra och tystgående dator, bra komponenter. Rekommenderas varmt!

Ann-Cathrine

Omdömen från Trustpilot

Ditt företag förtjänar kvalitetsprodukter

Våra datorer är populära i alla typer av företag, allt ifrån startups till krävande designkontor. Vi erbjuder datorer som passar bra för bland annat kontor, säljare, designarbete och produktion och alla datorer är sorterade i olika skick klassifikationer. Förutom begagnade produkter så har vi också ett urval av Business Outlet -produkter som är oanvända.

Hur vill du få din produkt?

Begagnade proffsdatorer från Bytdator.se
- ett smart alternativ till nya datorer

  • Våra produkter är proffsdatorer som har varit i leasingavtal och datorerna har sedan besiktigats och ominstallerats
  • En begagnad proffsdator är ett kostnadseffektivt alternativ till en ny dator
  • Upp till 50% kostnadsbesparingar jämfört med nya produkter - utan att kompromissa på kvaliteten
  • Vi har alltid cirka 100 stycken olika företagsmodeller i hög kvalitet i lagret
  • Våra datorer har 12 månaders garanti

Endast från de bästa tillverkarna

Högkvalitativa företagsdatorer

Kraftfulla bärbara datorer för designarbete

Stationära datorer för effektivt arbete

Leveranstid 3-5 dagar

Leveranskostnader från 0 kr!

Beställ enkelt datorer och tillbehör från webbutiken Bytdator.se!

Vill du beställa enstaka produkter så går det snabbt och enkelt via webbutiken. För större beställningar ber vi dig att kontakta våra företagsförsäljare. Allt du behöver för att göra en beställning är ert momsregistreringsnummer (VAT nummer) och en faktureringsadress. För fakturering kontrollerar vi först ditt företags kreditvärdighet.

Normal leveranstid från vår webbutik tar ca. 3-5 arbetsdagar. Vi ger billig leverans till närmaste Postnord- eller DHL-utlämningställe.

Vi hjälper tusentals företag i de Nordiska länderna

Våra kunder sträcker sig från enskilda småföretag till storföretag och allt däremellan.

28 000
begagnade datorer

fick år 2020 ett nytt hem tack vare oss

Gör ett grönare val och spara pengar!

Vår företagssäljare hjälper dig att hitta lämpliga hårdvarulösningar

Ring vår säljare

Telefon och WhatsApp
0760-27 89 22

[email protected]

Harri Hatunen, Företagssäljare


Har ditt företag produkter till salu?

Har ditt företag avvecklade produkter som du vill kassera på ett ansvarsfullt och tryggt sätt? Inköpstjänsten från Bytdator.se hjälper dig att återvinna dina begagnade produkter. Vi betalar för dina produkter och ser till att de återanvänds på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Kolla in vår inköpstjänst här

Ett riskfritt val

Alla begagnade datorer och skärmar har ett års garanti. Business Outlet -produkter har ännu längre garanti. Om produkten har en skada som täcks av garantin så tar vi hand om garanti ärendet snabbt och utan extra kostnad. Vår kundtjänst betjänar våra kunder med datorrelaterade problem på vardagar.

AA-kreditvärdighet

Ett företag du kan lita på

Bytdator.se tillhör tillsammans med Taitonetti.fi AA-kreditkategorin. Betyget innebär att Bytdator.se är ett säkert och ansvarsfullt företag som levererar hög kvalitet på tjänster och produkter.