Vi köper datorer från ditt företag!

Bli av med onödiga och gamla produkter. Hos oss får du en säkerhetsrapport och kompensation för återanvändbara produkter

Begär en offert

Vi köper in företagsdatorer(t.ex. Dell, Lenovo, HP, Fujitsi, Apple) i partier på fler än 10 stycken och svarar på din förfrågan inom en arbetsdag. Skicka oss information om produkterna du säljer för att få en så exakt offert som möjligt.

Du kan också lämna in produkterna till oss så kollar vi igenom produkterna på ett säkert och ansvarfullt sätt och levererar sedan ett erbjudande och en rapport.

Skicka in en lista med dina produkter eller lämna in dina produkter direkt till oss

Vi kommer att ge dig ett erbjudande för dina produkter efter att du kontaktat oss. Erbjudandet är preliminärt och det slutgiltiga erbjudandet kommer att bestämmas efter inventeringen och besiktningen av produkterna.

Ju mer detaljerad information du kan ge om dina produkter, desto mer exakt kan vi ge ett erbjudande utan att behöva se produkterna. Information vi behöver är bland annat produkternas märke, modell, processor, minnesmängd och hårddiskstorlek.

Alternativt så gör vi en inventering av dina produkter i våra lokaler när de anländer till oss. Vi besiktar produkterna, gör en skickgradering, rensar produkterna med certifierade säkerhetsmetoder och skickar

rapporter till dig samt betalar ersättning för produkterna baserat på deras skick och marknadsvärde. Icke-fungerande produkter återvinns på ett säkert och ansvarsfullt sätt, vilket krävs när det gäller elektroniskt avfall.

Efter att vi har kommit överens om leveransen av dina IT-produkter till oss så ordnar vi gratis frakt. Vi tar hand om transportprocessen på ett sätt som vi tillsammans kommer överens om.Som en pionjär inom datoråtervinning har Bytdator mer än 15 års erfarenhet av att hantera begagnade IT-produkter. Begär en offert!

För mer information eller offerter

Kontakta oss så kan vi tillsammans undersöka möjligheterna för ditt företag att återvinna IT-produkter!

Att skicka in formuläret binder dig inte till någonting. Vi svarar på din förfrågan inom en arbetsdag.

OBS! Vi köper datorer endast av företag, i partier av minst 10 st.

   [email protected]

   0760-27 89 22 (mån-fre 09.00-15.00)

Föreatagssäljaren JoonaFöreatagssäljaren Harri