Återvinn ditt företags datorer på ett säkert och ansvarsfullt sätt

Bli av med onödiga och gamla produkter. Hos oss får du en säkerhetsrapport och kompensation för återanvändbara produkter.

Begär en offert

Så här fungerar det

Erbjudande och uppskattning

Få en snabb uppskattning av värdet på dina produkter och kostnaden för återvinning

Besiktning

Vi granskar noggrant dina IT-produkter och utvärderar deras skick och alternativ för återvinning

Hög säkerhet

Vi tar effektivt bort gammal data med en certifierad säkerhetsmetod. Du får en säkerhetsrapport efter.

Rättvis ersättning

Vi betalar för de produkter som går att återanvända

Släng inte bort produkter med gammal data kvar. Vi har en effektiv och certifierad säkerhetsmetod

Avvecklad IT-utrustning är en säkerhetsrisk

Minska ditt företags säkerhetsrisk genom att bli av med gammal IT-utrustning. Vi förstör all kvarvarande data med en NIST 800-88 certifierad säkerhetsmetod. Efter processen får ni en rapport som går igenom den rensade datan.

Avveckling av gamla datorer är ett omedelbart säkerhetshot. Återvinns produkterna oavsiktligt så kan det leda till rättsliga kostnader eller spridning av företagshemligheter. Att endast radera och omformatera filer gör inte av med all resterande data, så om informationen inte förstörs på ett ordentligt sätt så finns det fortfarande hot mot företagets säkerhet.

Datorer vi återvinner

Förvandla dina begagnade IT-produkter till pengar

Med Bytdators enkla återvinningstjänst kan du bli av med föråldrade IT-produkter på ett säkert, ekonomiskt och miljövänligt sätt. Vi betalar dig för de produkter som är lämpliga för återanvändning och vi återvinner övriga trasiga produkter hos Kuusakoski Recycling.

Att återvinna IT-produkter tjänar alla på. När du säljer dina enheter till oss blir du av med dom på ett enkelt och smidigt sätt samtidigt som du får pengar för produkterna. Vi ser till att datasäkerheten upprätthålls under hela processen och verksamheten är miljövänlig. Dina begagnade IT-produkter får ett längre liv någon annanstans och kan tas tillvara på, samtidigt så behövs färre nya produkter tillverkas vilket sparar på viktiga naturresurer.

Återvinn din produkt

16

Års erfarenhet

30 000

Datorer sålda varje år

30

Anställda

AA

AA-kreditvärdighet

Vi hjälper tusentals företag i de nordiska länderna

Karta över Bytdators verksamhetsområde

Den som tänker på framtiden bryr sig om miljön. Återvinn IT-produkter ansvarsfullt!

Mängden elektroniskt avfall i världen ökar. Bytdator ser till att alla produkter återanvänds eller återvinns på ett ansvarsfullt sätt.

Återvinn din produkt

För mer information eller offerter

Kontakta oss så kan vi tillsammans undersöka möjligheterna för ditt företag att återvinna IT-produkter!

Att skicka in formuläret binder dig inte till någonting. Vi svarar på din förfrågan inom en arbetsdag.

OBS! Vi köper datorer endast av företag, i partier av minst 10 st.

   [email protected]

   0760-27 89 22 (mån-fre 09.00-15.00)

Föreatagssäljaren Harri

Vanliga frågor

Kontakta personalen på vår inköpstjänst så kommer vi tillsammans överens om ett lämpligt och flexibelt leveranssätt.

Datasäkerheten upprätthålls under hela inköpsprocessen från upphämtning av produkterna till slutrapporten och fram tills betalningen för produkterna.

För produkter som genomgår rensning av data så tillhandahåller vi egna låsta lösningar för datorer och de rensas på all data. Datan rensas endast av den personal som har den väsentliga utbildningen och kunskapen. Övrig personal kommer inte att hantera produkterna förrän i slutet av inköpsprocessen. Vi använder certifierad Blancco-programvara för att rensa hårddiskarna. Vi tillhandahåller alltid fullständiga omfattande rapporter om säkerhetsrensningen.

Vi köper främst in datorer i företagsklass, både bärbara och stationära. Men vi köper även in skärmar, smartphones och surfplattor. De märken som vi är intresserade av är till exempel HP-, Lenovo-, Dell-, Fujitsu- och Mac-produkter i företagsklass.

Vi tar in och renoverar tiotusentals produkter årligen, varav cirka 30.000 stycken är datorer. Vi kan hantera stora partier på fler än tusen enheter. Erbjud oss ​​dina enheter, oavsett hur många du har!

Vi betalar dig en rättvis ersättning som utgår från produkternas skick och aktuellt marknadspris. Vårt mål är en rättvis handel för båda partner.