it-auktion 21/10 - 24/10 it-auktion 21/10 - 24/10

KOLLA IN DE BEGAGNADE DATORER SOM AUKTIONERAS UT OCH KÖP DIN FAVORIT INNAN NÅGON ANNAN GÖR DET!

Bytdators auktion är en så kallad holländsk auktion där priserna sänks gradvis. Hos Bytdator.se blir det en prissänkning var 15:e minut. Vår auktion startar på fredag 21/10 klockan 10.00 och fortsätter under hela helgen.

Det kommer att finnas över 100 begagnade datorer på auktionen. Du kan kolla in produkterna som kommer auktioneras ut i förväg på vår auktionssida (utbudet uppdateras fram tills fredag morgon).

Produkterna som säljs är begagnade proffsdatorer som håller en hög kvalitet och de har ett års garanti. Du får även fri frakt med PostNord eller DHL.

Flera speldatorer, både till nybörjaren och den professionella gamern.

Speldatorer på auktion >>

Massor av olika bärbara datorer, till exempel för studier, arbetet eller hemmet.

Bärbara datorer på auktion >>

Stationära för kontors och hemma användning eller till designarbete och krävande program.

Stationär på auktion >>

Våra datorpaket innehåller allt du behöver för att börja direkt.

Datorpaket på auktion >>
Alla produkter på auktionen >>

AUKTION MED PRISER SOM SÄNKS VAR 15:E MINUT!

icon-computer

Över 100 begagnade datorer!

icon-1st

Ett exemplar av varje modell!

icon-15min

Priserna sänks var 15:e minut!

Kan begagnat vara så här bra?

Begagnade datorer är ett kostnadseffektivt alternativ för ditt företag. Du får en högkvalitativ dator som är lite använd sedan tidigare för upp till en tredjedel av priset av en ny dator. När du väl upplevt våra proffsdatorer (även kallade företagsdatorer, business-datorer) kommer du inte vilja gå tillbaka till konsumentmodeller.

datorer datorer

Vad säger kunderna om oss?

En nöjd kund är viktigt för oss. Responsen som vi samlar in via Trustpilot visar att nöjda kunder är något vi har lyckats med.

quotes

Suverän sajt att handla IT på otroligt enkelt att göra beställning. Kanonsnabb leverans och väl packeterat. Mycket bra priser och enkelt att välja tillval innan ev. beställning.

Torbjörn

Omdömen från Trustpilot

quotes

Mycket nöjd kund här! Mailade och bad om hjälp att välja dator. Fick mycket bra information och förslag på tre alternativ som skulle passa mina behov. Kände mig trygg med mitt köp och datorn levererades väldigt snabbt. Den fungerar helt felfritt och är snabb och fräsch!

Nina

Omdömen från Trustpilot

quotes

Datorn fungerar utmärkt än så länge och var i perfekt skick. Fantastisk tillmötesgående och trevlig kundservice ! Gör allt för att du ska känna dig nöjd med köpet !

Anita

Omdömen från Trustpilot