Holländsk auktion 26/4 - 28/4 desktop banner Holländsk auktion 26/4 - 28/4 mobile banner

Rekonditionerade datorer med priser som sänks var 15:e minut!

Bytdators auktion är en auktion med priser som sänks var 15:e min, även kallad holländsk auktion. Endast ett exemplar av varje produkt finns och priset på produkterna sänks var 15:e minut under hela helgen. Den som är snabbast att köpa produkten får den!

Auktionen börjar på fredag den 26 april 2024 klockan 10.00 och pågår under hela helgen.

Vårens bästa priser på högkvalitativa datorer
Ett års garanti, fri frakt och 30 dagars öppet köp
Våra rekonditionerade datorer fungerar som nya och är direkt redo att användas
Över 100 olika bärbara, stationära och gamingdatorer

AUKTION MED PRISER SOM SÄNKS VAR 15:E MINUT!

icon-computer

Över 100 begagnade datorer!

icon-1st

Ett exemplar av varje modell!

icon-15min

Priserna sänks var 15:e minut!

Kan begagnat vara så här bra?

Begagnade datorer är ett kostnadseffektivt alternativ för ditt företag. Du får en högkvalitativ dator som är lite använd sedan tidigare för upp till en tredjedel av priset av en ny dator. När du väl upplevt våra proffsdatorer (även kallade företagsdatorer, business-datorer) kommer du inte vilja gå tillbaka till konsumentmodeller.

datorer

Vad säger kunderna om oss?

En nöjd kund är viktigt för oss. Responsen som vi samlar in via Trustpilot visar att nöjda kunder är något vi har lyckats med.

quotes

Suverän sajt att handla IT på otroligt enkelt att göra beställning. Kanonsnabb leverans och väl packeterat. Mycket bra priser och enkelt att välja tillval innan ev. beställning.

Torbjörn

Omdömen från Trustpilot

quotes

Mycket nöjd kund här! Mailade och bad om hjälp att välja dator. Fick mycket bra information och förslag på tre alternativ som skulle passa mina behov. Kände mig trygg med mitt köp och datorn levererades väldigt snabbt. Den fungerar helt felfritt och är snabb och fräsch!

Nina

Omdömen från Trustpilot

quotes

Datorn fungerar utmärkt än så länge och var i perfekt skick. Fantastisk tillmötesgående och trevlig kundservice ! Gör allt för att du ska känna dig nöjd med köpet !

Anita

Omdömen från Trustpilot