Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du tjuvstarta våra super erbjudanden redan den 26/11!

Köp årets julkalppar nu! Slutårets bästa erbjudanden är här nu.
Alla produkter med nedsatta priser under hela Black Friday från fredag till måndag!

erbjudanden 21/11-28/11 mer erbjudanden närmar sig

BLACK FRIDAY SPECIALERBJUDANDEN

Taitonetti specialerbjudanden med rabattpriser kan endast utnyttjas under Black Friday och det finns ett begränsat antal produkter. Förutom specialerbjudanden finns det även häftiga rabatter på andra produktgrupper.

Black Friday Specialerbjudanden på GreeniX-gamingdatorer
Black Week Specialerbjudanden på Stationära
Black Friday Specialerbjudanden på Bärbara
F-Secure Black Friday erbjudanden

Black Friday REAN är här igen!

Välkommen till Bytdators Black Friday-REA! Ett perfekt tillfälle att julhandla i förväg. I vår webbutik hittar du högkvalitativa och hållbara datorer för allas behov och det här året har vi extra bra rabatter!. Letar du efter en effektiv arbetsstation, en mångsidig dator för hemmet eller en populär GreeniX speldator? I så fall är du på rätt plats.

Bytdators webbutik säljer rekonditionerade och högkvalitativa premiumdatorer som noggrant testats och ominstallerats. Att köpa en dator från oss är lika enkelt som att köpa en ny dator och du får minst ett års garanti och 30 dagars öppet köp.

Produkterna är av högsta kvalitet och bärbara datorer har till exempel kraftfulla processorer, många anslutningsmöjligheter, hållbara chassi i metall och högupplösta skärmar. Bytdators GreeniX speldatorer är byggda från chassin från begagnade proffsdatorer och har nya grafikkort så du kan vara säker på en smidig spelupplevelse!

När du väljer en speldator så kan du få hjälp av de spel som visas på produktsidan för den specifika datorn, eftersom du då kan se om de spel som just du spelar fungerar med just den speldatorn. Vår trevliga kundtjänst kan också hjälpa dig att välja rätt dator via chatt och telefon och är öppet vardagar mellan 9.00 och 16.30.

Bytdator har tilldelats utmärkelsen Årets mest ansvarsfulla produkt 2024. Utmärkelsen visar att våra produkter är ett mer ansvarsfullt alternativ jämfört med nya datorer, särskilt när det gäller att spara naturresurser. Våra kunder har gett oss mer än 1600 återkopplingar med ett genomsnitt på 4,6 stjärnor av 5. Du kan läsa om våra kunders erfarenheter och feedback om vår butik här https://bytdator.se/omdomen-om-bytdator.

Bytdators Black Friday REA startar fredagen den 17:e november 2023 och fortsätter till Cyber Monday som hålls den 27:e november 2023. Kom ihåg att det finns ett begränsat antal erbjudande produkter så det gäller att vara snabb.

Garanti och returer

Våra datorer har alltid 12 månaders garanti. Alla köp på webbshopen har 30 dagars returrätt. Vi tar hand om garantiärenden snabbt och professionellt.

Fri frakt

Billig leverans när du väljer närmaste PostNord eller DHL -ombud eller -utlämningsställe.
Läs mer om våra leveranser >>

Flera betalningsmetoder

Betala nu eller senare med delbetalning. Hos oss kan du betala med flera olika metoder.
Läs mer om våra betalningsmetoder >>

Ansvarsfull datorbutik

Genom att köpa en begagnad dator av Bytdator i stället för en ny sparar du på naturresurser.
Läs mer >>