media

Förnyad IT-Auktion Börjar på fredag kl 9!

Vi arrangerar igen en IT-Auktion där vi auktionerar ut begagnade datorer och tillbehör! Auktionen kommer att hållas den 8-10 maj 2020 och börjar på fredag ​​klockan 9 online hos webbutiken Bytdator.se. 


Bytdators IT-Auktion är unik eftersom att priserna inte stiger utan sjunker. Auktionen hålls under 3 dagar och vi erbjuder hundratals begagnade bärbara, stationära och skärmar,

men det finns bara ett exemplar av varje enskild produkt! I år har vi förbättrat auktionen ytterligare och priserna sjunker nu var 15:e minut! Alla Auktionsföremål har en räknare i rött som visar när nästa rabattprocent läggs på och priset sänks igen. 


Det finns hundratals produkter. Ett tips är att börja med att titta på alla produkter när auktionen startar. Efter det kan du välja ut de produkter som intresserar dig mest och övervaka hur deras situation utvecklas under auktionen. Rabatten börjar på -5% och priset sjunker sedan var 15: e minut. Det finns bara ett exemplar av varje produkt, så den första personen som köpar produkten får den.  Är det värt att vänta på att priset sjunker eller borde du passa på att köpa produkten innan någon annan hinner före?


"Budgivning" görs genom att lägga produkten i kundvagnen och betala för den i kassan.  Att registrera som Bytdator-kund innan du köper auktionsprodukter kan påskynda köpet. Leveranstid: 4-6 arbetsdagar. Frakt 0 kronor! Produkterna är omedelbart redo att användas. 12 månaders garanti

it-auktion
Kommentarer: 0
Inga kommentarer
Lämna svar

Din e-postadress kan inte publiceras. Behövliga fält är markerade.*