media

Förmån bara för våra kunder! Alla som köper en dator från oss får F-Secure gratis i 3 månader.

F-Secure erbjudande till alla kunder

Bytdator har ett samarbete med ett av de mest trovärdiga mjukvaruföretagen som fokuserar på virusskydd. När du köper din dator från Bytdator så får du 3 månaders fritt datorskydd. Du kan installera programmet på tre stycken olika enheter samtidigt, så som på mobil, platta och dator. 


Efter ditt köp kan du hitta F-Secure på skrivbordet och du kan ta del av erbjudandet genom att klicka på ikonen. Genom att klicka på ikonen och registrera dig så får du tillgång till F-Secure på en gång. Det enda registreringen kräver är namn, email adress och lösenord. Efter registreringen skapas ett konto som är giltigt i 3 månader. Vid registreringen finns inget behov av att ange betalkort eller annan betalinformation och medlemskapet avslutas automatiskt efter 3 månader. Det är helt gratis att testa mjukvaran och du binds inte till fortsatta medlemskapsavgifter.


Naturligtvis vill vi ändå rekommendera våra kunder att fortsätta med F-Secure även efter det att provmedlemskapet tagit slut eftersom att virusskydd idag är viktigare än nånsin i den digitala piraternas era.F-secure
Kommentarer: 0
Inga kommentarer
Lämna svar

Din e-postadress kan inte publiceras. Behövliga fält är markerade.*