media

Våra GreeniX speldatorer finns på Gamescom, världens största spelmässa!

Vi är glada över att kunna meddela att våra GreeniX speldatorer kommer att finnas med på världens största spelmässa, Gamescom, den 23-27 augusti 2023!

Gamescom mässan hålls i Köln, Tyskland. Våra GreeniX speldatorer finns på plats i det finska spelbolaget Bonus Stages monter. Bonus Stage har en 26 kvadratmeter stor monter på mässan och 8 stycken GreeniX-speldatorer finns utställda. Var och en av dessa är tillgängliga för att testa olika Bonus Stage-spel. Montern ligger mitt i Gamescoms Indie Arena, vilka är riktigt bra spelplatser (Hall 10.2, E030g). Åtta stycken av våra GreeniX speldatorer används:  Två stycken GreeniX Z4 G4 RTX 4060 med RTX 4060 som kör krävande spel med lätthet och sex stycken prisvärda GreeniX 600 G2 SFF i5 med GTX 1650 som klarar populära spel utan att kosta för mycket.


Gamescom är världens största spelmässa som arrangeras årligen. Hundratusentals människor besöker mässan varje år, och Gamescom har arrangerats sedan 2009. I år är Gamescom extra stort, eftersom att det är rekordmånga utställare i år. Även om några stora företag som Ubisoft, Playstation och EA inte deltar i evenemanget i år, kommer många andra att vara där. Det kommer att finnas totalt 1 220 utställare, från upp till 63 olika länder.