Begagnade speldatorer med garanti

PRISVÄRD GAMING!

REKONDITIONERADE SÅ DE FUNGERAR SOM NYA IGEN

Med en GreeniX speldator får du en speldator som är direkt redo för användning. Alla datorer går igenom hårda och noggranna rekonditionerings processer och fungerar efter detta som nya. Datorerna har Windows operativsystem och grundläggande program installerade så att du kan använda datorn direkt när du får hem den.

DATORNS HJÄRTA- NYTT GRAFIKKORT

Grafikkortet är hjärtat i en speldator. Till GreeniX speldatorer har vi investerat i nya grafikkort. Högkvalitativa och rekonditionerade chassin i företagskvalitet klarar både stress och slitage och datorerna håller länge. Inuti de rekonditionerade datorerna finns kraftfulla nya grafikkort så att du kan vara säker på att få hög prestanda samtidigt som du kan fokusera på gaming.

GARANTI OCH TILLFÖRLITLIGHET

När du köper en dator hos oss får du 12 månaders garanti och 30 dagars öppet köp

Flera olika betalningsmetoder, inklusive delbetalning

Fri frakt till PostNord och Bring leveransställen

Filtrera antalet speldatorer

Återställ allt
Pris
Tillverkare
12 1
7
Processortyp
4 1
5
Grafikkort
283
105 1
Avsedd användning
2 +10
3 +10
6 +10
15 +0
14 +10
Minne (RAM)
45 1
Anslutningar
5 1
3 1
Optisk enhet
1 1
Hårddisk(ar)
38
46
13 1
Skick klass
2 1
GreeniX P958 MT i5 GTX
Fri frakt
GreeniX gamingdatorer

Den perfekta blandningen mellan begagnat och nytt

Köper du en begagnad gamingdator från oss så får du en begagnad proffsdator ombyggd till en gamingdator med ett nytt grafikkort och snabb SSD. Kanske letar du efter en billig speldator till den yngsta eller så vill du ha en mäktig gamingdator som klarar de senaste spelen. Oavsett vad så erbjuder vi på Bytdator.se allt ifrån speldatorer för nybörjaren till kraftfulla gamingdatorer.


Att köpa en begagnad speldator är inte bara smart för din plånbok utan det är även ett hållbart val för framtiden. Du får en högkvalitativ och billig gamingdator som håller länge samtidigt som du sparar på naturresurser och bidrar till en grönare värld. Köper du en stationär speldator kan du vara säker på att du får kvalitet! Våra stationära speldatorer är byggda med tåliga chassin, högkvalitativa moderkort och strömaggregat i företagsstandard, nya grafikkort och snabba SSD. Du kan välja emellan Intel Core processorer eller Xeon processorer och det går oftast att lägga till t.ex. extra minne eller en större hårddisk.


GreeniX

Namnet för våra GreeniX gamingdatorer uppkom genom en kombination av färgen green (grön) och en Fenix. En Fenix symboliserar omvandling och återfödelse vilket vi på Bytdator tyckte passade utmärkt för vår nya gamingserie. Eftersom att vi strävar efter att vara så gröna och miljövänliga som möjligt så blev vår Fenix grön. GreeniX datorer återföds från begagnade datorer och omvandlas till kraftfulla gamingdatorer med nya grafikkort och därför är det just en grön Fenix som får representera vår gaming serie GreeniX.


Lätt att hitta rätt speldator för dig

Hos Bytdator.se har vi valt att dela upp våra gamingdatorer i olika nivåer. Datorerna är antingen i Bronze nivå, Silver nivå eller Guld nivå. Du kan även se passmark poäng på varje dators produktsida. Passmark poängen bestäms genom att processorn och grafikkortets egna individuella passmark poäng läggs ihop. Bredvid mätaren som visar kraften hos datorn finns en lista över några av dagens populära spel och deras krav på passmark. Där kan du enkelt se vilka spel som fungerar smidigt till just den datorn som du är intresserad av. Vi har även en blogpost där vi berättar mer om passmarkpoängen.


Bronze nivå: Billiga speldatorer som som är utformade för lättare gaming och fungerar bra om du kör enklare spel som Minecraft, Roblox, Counter-Strike, League of Legends och The Sims 4.


Silver nivå: Gamingdatorer på Silver nivå är betydligt kraftfullare och är idealiska för gaming på medelnivå. De kan köra de flesta spelen i 1080p (Full HD). Ett smart val när du letar efter en bra balans mellan prestanda och pris.


Guld nivå: Våra allra bästa gamingdatorer! Här hittar du speldatorer med kraftfulla grafikkort för gaming på en högre nivå. De är dessa gamingdatorer som gäller om du kommer köra i en högre upplösning.