VI KÖPER DINA FÖRETAGSDATORER

Med Bytdators lättanvända inköpsservice blir du av med ditt företags datorer och IT-utrustning som inte längre används på ett integritetssäkert, ekonomiskt och miljövänligt sätt. Vi köper partier av minst 10 datorer av företagskvalitet.

Integritetssäker

Företagets IT-utrustning innehåller ofta viktiga dokument och personuppgifter som förorsakar avsevärda risker för affärsverksamheten om de hamnar i fel händer. Vår service stödjer radering av personuppgifter enligt GDPR-dataskyddsförordningen. Vi använder marknadsledande verktyg och försäkrar fullständig radering av data.

Ekonomisk

IT-utrustning är en betydande investering för ett företag och genom att cirkulera redskap som inte längre används kan man spara avsevärda summor i helhetskostnader. Vi betalar bra för din IT-utrustning!

Miljövänlig

Vårt mål är att förlänga datorernas livstid och minska avfallsmängden på soptippen. Efter att vi raderar all data i datorerna underhåller, rengör och säljer vi datorerna. De kan också användas för reservdelar. Trasiga komponenter skickar vi vidare för återvinning till behöriga återvinnare av el- och elektronikapparater (EE).

VI KÖPER

Bärbara datorer

Stationära datorer

Skärmar

Mobil-
telefoner och surfplattor

SÅ HÄR FUNGERAR VÅR SERVICE

Begär ett bud för din produkt

Avhämtning eller leverans

Inventering och rapportering

Vi ser till att all data hos dina produkter raderas enligt dataskyddförordningen

Vi skickar en rapport av dataraderingen och skickklassen

Vi betalar bra
för din produkt!

Har ert företag produkter ni vill sälja?
Kontakta oss

Ring vår säljare

Telefon och WhatsApp
0760-27 89 22

MEJLA TILL

[email protected]