media

Bytdator flyttar till nya lokaler!

Bytdator flyttar till nya lokaler och detta firar vi med fantastiska specialerbjudanden på tre stycken olika gamingdatorer/paket och tre stycken högkvalitativa bärbara datorer! Det nya lokalerna öppnar den 22 februari och vi firar invigningen hela veckan. 


Hög efterfrågan kräver större lokaler

Corona situationen som bidragit till mer distansarbete har tillsammans med ett växande intresse för gaming och den stora trenden på cirkulär ekonomi bidragit till en stor efterfrågan på produkter från oss. Under de senaste tre åren har Bytdator och den Finska motsvarigheten Taitonetti haft en stadig och stabil tillväxt både i Sverige och i Finland. Den ökade försäljningen har gjort att vi måste köpa in fler produkter och att vi behöver ett större lagerutrymme.

"Tack vare tillväxten av e-handeln så har vi flyttat tre gånger under de senaste fem åren, förhoppningsvis så har vi nu hittat en lokal i rätt storlek för oss", säger Bytdators VD Mikko Veijola och ler. "En större och bättre fastighet säkerställer en effektivare arbetsmiljö för installation och underhåll, vilket i sin tur garanterar snabb service av hög kvalitet. Den nya anläggningen gör det även möjligt att ha ett större lager av produkter, mer installation och försäljning av ett större antal datorer per omgång, till exempel till företag och skolor, säger Mikko Veijola. "Vår personal har tredubblats de senaste åren och vi kommer fortsätta anställa mer arbetskraft när företaget växer. Vi tror bland annat att internationell handel kommer att fortsätta växa ganska mycket i framtiden."


Ett grönare Bytdator

Bytdators affärsidé är att vara ett mer miljövänligt alternativ till nya datorer. De nya lokalerna representerar våra ansvarstagande och resursbesparande åtgärder bättre. Själva lagret som kommer öppna i de nya lokalerna kommer att vara större och ha plats för flera produkter.  Vi har en så kallad cirkulär affärsmodell som använder resurser på ett smartare sätt, på så sätt kan vi spara både på naturresurser och pengar och som en bonus blir det även billigare för dig som kund.

rea, flytt