media

Bytdator har öppet som vanligt

Datorer för hemmakontoret

Trots nödsituationen som råder så har Bytdator öppet som vanligt och beställningar skickas ut snabbt i vanlig ordning. Vårt mål på Bytdator just nu är att förse alla med de högkvalitativa datorer de behöver för hemmakontoret. Det är många som just nu behöver arbeta på distans och då kan det behövas snabba datorer som håller en hög standard.

Hälsa är vår högsta prioritet!

Vår personal har tillämpat riktlinjer angående hur vi ska hantera infektionsspridning. Personalen kommer till arbetet endast om de är fullt friska och även då tas särskild hänsyn och omsorg till hygien. Vi hoppas även att våra kunder själva tar extra hänsyn till deras hand hygien.

Flerstegs processen för bärbara och stationära


  • Först kategoriserar vi datorns skick.
  • Steg två är att rengöra datorn inifrån och ut.
  • Sedan rensar vi hårddisken från all tidigare data.
  • Slutligen installerar vi Windows 10 och andra basprogram.

Du kan vara säker på att datorn du får är cyber säker, underhållen, redo att användas och rengjord.

Välkommen till ett säkert köp från vår online affär

Efterfrågan på våra produkter har varit särskilt stark de senaste dagarna, så om du behöver en dator nu är det en bra ide att beställa snabbt. Även fast lagret töms snabbt och detta kan ses som en nödsituation så slarvas det inte med den professionella underhållsprocessen. Du kan alltid vara säker på att produkterna du får hem fungerar som de ska. På grund av att våra produkter säljer slut så snabbt så är resultatet att vårt lager töms snabbare än vad vi har möjlighet att fylla på nya produkter. Men vår första prioritet är at garantera en leveranssäkerhet och vi fortsätter fylla på med produkter gradvis så fort det går.


Kolla in våra tips för distansarbete här