media

Våra julklappstips 2020!


Våra julklappstips 2020!

Nu är det snart jul igen och om du letar efter den perfekta julklappen så kommer här lite tips från oss. Julen ger ofta en speciell känsla som många gånger förknippas med en doft av kanel och pepparkakor, gemenskap och pyssel hemma. Kanske är den du håller kär en gaming entusiast? Oavsett om du vill köpa något till den rutinerade spelaren eller den yngre som precis börjat spela så erbjuder vi flera goda och miljövänliga val.

Varför inte ge naturen en julklapp i år?

Genom att köpa en dator från oss så behövs färre nya datorer tillverkas och på så sätt kan vi hjälpa till att spara på värdefulla naturresurser. Passa på och ge en julklapp till den du håller kär och vår värdefulla jord på samma gång <3

En gåva till Gamern


Hos oss hittar du julklappar för spelare i alla åldrar! För den yngre spelaren, nybörjaren eller personen som endast spelar lätt gaming passar våra bronze datorer utmärkt. För en speldator i medelklass så finns våra silver modeller som fungerar bra till de mesta. Om du letar efter en julklapp för den som kräver lite mer så rekommenderar vi att du kollar in våra guld-datorer. Våra högst rankade datorer klarar av alla moderna spel och håller även för framtidens kommande spel. Vi har även speldator paket som inkluderar allt som behövs för gaming som skärm, tangentbord, mus och trådlös nätverksadapter. Då dessa paket säljer slut väldigt fort gäller det att vara snabb.


En annan utmärkt julklapp är en begagnad bärbar dator


En bärbar dator ger flexibilitet och mobilitet och är toppen för att kolla på streamingtjänster eller surfa. Det är även en perfekt present idé för t.ex. yngre personer som behöver en dator till skolan. Den mest lämpade skärmstorleken för studenter är 14 tum, då är datorn lätt att bära samtidigt som skärmen är tillräckligt stor för att kännas bekväm. Om du letar efter en julklapp till någon som gillar att titta på filmer eller serier så rekommenderar vi en bärbar över 14" eftersom att det är bekvämare att titta på filmer på en större skärm.


Tips! Kom ihåg att kontrollera datorn för transportskador innan du ger bort den. Det bästa sättet att kolla datorn är genom att testa den.