media

Singles day 11/11

Var inte deppig över att du är singel, fira det istället! Onsdagen den 11/11 är det Singles day och då kan du passa på och skämma bort dig själv med fina presenter.

Vad är Singles day?

Singles day (eller Singlarnas dag/Alla singlars dag) kommer ursprungligen från Kina och är en helgdag där man firar att man är singel. Det många inte vet är att Singles day faktiskt är den största dagen i världen för onlineshopping. Singles day firas som motvikt till Alla hjärtans dag i februari där par skämmer bort varandra. En dag där du får unna dig själv lite lyx.

Singles day började firas i Sverige på riktigt för tio år sedan. Bytdator medverkar nu för tredje året i rad och dagen i ära erbjuder vi våra kunder fantastiska Singles day erbjudanden! Du hittar plånboksvänliga erbjudanden på alla våra produkter. Passa på att hitta något till dig själv, kanske en tidig julklapp? Singles day försäljningen varar endast en dag, dvs. onsdag 11/11. Vi ger gratis leverans och paketet lämnar oss redan samma dag eller torsdag.


Letar du efter din rätta cybermatch?

För att hedra Singles day så har vår val-assistent i webbutiken förvandlats till en lekfull "Tinder", där du kan söka efter lämpliga cyberpartners. Massor av singel datorer är redo att hitta den rätta! Letar du efter en mysig hemmapartner, någon att studera med eller kanske en arbetskamrat? Gör vårt matchmakingtest och hitta den rätta för just dig!