media

I IT-auktion sänks priserna varje femtonde minut!

Från och med idag håller Bytdator.se auktion på fylld med begagnade datorer. Auktionen börjar kl 10.00 på fredagen den 1/4 och håller på hela helgen 1/4 - 3/4.

Evenemanget passar bra i den globala situationen med Covid-19 eftersom hela auktionen hålls online och kunderna kan bekvämt lägga sina bud från egna datorer eller mobiltelefoner. IT-auktion är ingen ny idé eftersom företaget har hållit flera auktioner tidigare varje höst och vår.

Hur fungerar auktion med sänkande priser?

Bytdators IT-auktion börjar 1/4 kl 10 i Bytdator.se webbutik. I auktionen sänks priserna varje femtonde minut. Det är även möjligt alla kalla auktionen en holländsk auktion, för att man använder det då man säljer de populära holländska tulpaner.

Det kommer att finnas cirka 100 begagnade bärbara datorer, speldatorer, stationära datorer och skärmar på auktionen. Men det finns bara ett stycke av varje modell! Det vill säga att den som är först till kvarn får varan. Auktionen slutar på söndag 3/4 vid midnatt! 

IT-auktion hos Bytdator.se har tidigare varit väldigt populär och tusentals köpare som letar efter billiga datorer förväntas delta i evenemanget igen. Produkterna på IT-auktion är ett ekologiskt alternativ och det är nuförtiden högt uppskattat att skaffa begagnat. Även om varorna är begagnade har de ett års garanti samt de är färdiga att tas i bruk rakt från paketet.