media

Så här köper du begagnade datorer på vår IT-auktion

I flera år har vi hållit en så kallad Holländsk auktion varje vår och höst. På en Holländsk auktion sänks priserna tills någon köper produkten. Våra auktioner har varit mycket populära bland våra kunder och för oss är det samtidigt ett bra tillfälle att rensa lagret under lågsäsongen. Välkommen på auktion och lycka till!


Hur fungerar en auktion med priser som sänks?

På vår auktion fortsätter priserna att sänkas tills någon köper produkten. Det som gör auktionen intressant är att det bara finns en produkt av varje modell och den som är snabbast får produkten.


Vi auktionerar ut mer än 250 stycken olika begagnade datorer. Av dessa finns cirka. 150 stycken bärbara datorer, 50 stycken speldatorer och 50 stycken stationära datorer. Bland de stationära finns det både enkla basdatorer och kraftfulla arbetsstationer. Dessutom auktioneras det ut andra IT-produkter och bildskärmar. Nytt för i år är att det även kommer att finnas speldatorpaket! Du kan kolla in produkterna redan innan auktionen startar på vår auktion sida.

Alla produkter har normalt ett års garanti och gratis leverans till PostNord/DHLs utlämningsställe.


GÖR SÅ HÄR

Auktionen startar fredagen den 16/4 klockan 09.00 i Bytdators webbutik och fortsätter under hela helgen fram tills söndag kväll. Det finns initialt -5% rabatt på priserna och sedan ökar rabattprocenten med 0,1% var 15:e minut. När du tycker att priset sänkts tillräckligt så lägger du till produkten i kundvagnen och betalar för den i kassan.


Tänk på att det kan vara många andra som också är intresserade av just den produkten och att de kanske hinner före dig, så var snabb! En registrering i Bytdators webbutik kan göra att det går snabbare i kassan. Varorna kommer sedan att skickas så snart som möjligt till dig inom några dagar efter auktionen.


Spara starttiden för auktionen i din kalender

Spara till Google kalender


Spara till annan kalender


Öppna sedan påminnelsen med ditt kalenderprogram